Pakkie

Pakkie kruiden en plantenpot 

Wat is Pakkie 

Ons idee om meer mensen op een leuke manier met planten en kruiden te laten kennismaken en de gedachte om mooie maar ook leeggebruikte producten her te gebruiken kwamen samen in dit idee. Een ophangbaar frame waarin een zelf op maat gemaakt melk pak kan worden gezet om plantjes in te kweken.

In de basis eenvoudig en door iedereen te gebruiken.

Wat is er mooier dan plantjes, stekjes of zaden te verzorgen, te zien groeien en uiteindelijk te zien bloeien of te kunnen oogsten. Dit geeft een directe connectie met de natuurlijke gang van zaken.

 

Waar voor te gebruiken

Pakkie is te gebruiken als decoratieve plantenpot voor aan de muur. Meer bij elkaar geeft een leuke uitstraling. 

Voor de kweek van:

  • -Kruiden
  • -Aardbeien
  • -Hangplanten
  • -Bloeiplanten

 

Uiteraard te gebruiken in elke ruimte in huis maar denk wel aan de hoeveelheid licht die de plant of het kruid nodig heeft.

We zien ze vaak in de keuken met kruiden of in kinderkamers.

 

Voor wie

Pakkie is natuurlijk voor iedereen. Ook kinderen vinden het leuk om zelf iets met groen en plantjes te doen. Dit is een laagdrempelige manier voor hen om te starten met 'kweken'.

-Opvrolijken van uw kamer

-Verjaardagen

-Open huis feest

-Op school

Geïnteresseerd? Pakkie

Mogelijkheden voor Pakkie

Het frame is kant en klaar, op maat voor het melk of yoghurt pak. Knip dit zelf op de juiste  en gewenste hoogte en vul hem met aarde. En ben je creatief, kleur het pak, gebruik stickers of plak er plaatjes op.

Eenvoudig aan de muur te bevestigen met een schroef.

Uiteraard is Pakkie vaker te gebruiken.

Na gebruik van de kruiden of het verwijderen van de plantjes kan de aarde en het groen bij het Swill afval, van de gemeente of op de composthoop. Het oude pak kan bij het PMD afval en u kunt met een nieuw pak opnieuw beginnen.

 

Wij staan open voor uw input

Mooie foto's van het gebruik van Pakkie wij ontvangen ze graag. Ook als u leuke ervaringen met het gebruik heeft en bijvoorbeeld iets creatiefs ermee heeft bedacht, dan horen we dat graag.

Ook ideeën om het product te verbeteren, of breder inzetbaar te maken, zijn we erg blij mee.